Výsledky MM TOB 2021 - Hubová

V sobotu 23.4.2022 sa v Hubovej pri Ružomberku konali medzinárodné ???????? ???????? majstrovstvá v Turisticko-orientačnom behu za rok 2021. Počasie z rána bolo svieže jarné ?? ???? , ale počas dňa sa krásne vyjasnilo a na reprezentujúcich pretekárov behajúcich po náročnej kopcovitej ???? trati sa usmialo ?? slnko.
 
 
Slovenskú reprezentáciu tvorili pretekári ?????>??????????+? zo 14 klubov/oddielov (TOM Priatelia Kysúc, TOM Karpatskí vlci Častá, KST Kolačín, KST Námestovo, TOM Červík Svit, Detský outdoorový klub STOPA, Draci Zborov nad Bystricou, TOM ZŠ Bátovce, TOM Gombášania Hubová, TOM Sivec Košická Belá, TOM Tulák Čadca, MFC, Turist klub Liptovské Sliače, TOM ŠKM Stará Ľubovňa), ktorým sa aj rovnaký počet medailí, t.j. 14 podarilo získať, za čo im srdečne gratulujeme. Medzinárodnými majstrami ???? z našich radov sa stali Andrea Zavacká (TOM Červík Svit), Jakub Kuniak (TOM Gombášania Hubová), Jana Mihoková (TOM Sivec Košická Belá),
Štefan Klein (TOM Sivec Košická Belá), pred ktorých výkonmi ???? sa skláňame a ???? tlieskame.
 
 
Ďakujeme organizátorom a všetkým zúčastneným za vytvorenie priateľskej atmosféry a už teraz sa tešíme na ďalšie majstrovstvá, ktoré by sa mali konať tento rok na jeseň v Českej republike.
Výsledkovú listinu Medzinárodných majstrovstiev TOB 2021, konaných dňa 23.4.2022 v Hubovej nájdete na tomto odkaze: Výsledková listina MM TOB 2021 ( Hubová 22.4.2022 )
 
Pokiaľ máte, ako účastníci tohto podujatia, fotografie alebo video, môžete nám ich zaslať priamo, alebo formou odkazu na úložisko.
E-mailová adresa pre zasielanie je: propagacia@kst.sk  Vopred ďakujeme.

Fotogaléria